Rezultatai

Vebinaro sėkmės istorija

Viena vebinaro transliacija, kuri įmonei sugeneravo apytiksliai ~800 000 eur pardavimų.

Marketingo agentūros sėkmės istorija

Pasitelkdami 8S marketingo strategiją, išleidome 887 eur reklamai ir sugeneravome 49,125 eur apyvartą.

Finansų įmonės sėkmės istorija

Sukurta ~300 000€ metinės apyvartos automatizuota klientų pritraukimo sistema.

Gardumynai internetu

Reklamai išleidome 855 eurų, kurie sugeneravo 12 544 eurus, buvo atlikta 707 užsakymai bei parduotuvę aplankė 13648 lankytojai.

Čiužiniai internetu

Kaip įtraukdami Google Ads ir Facebook reklamą išauginome apyvartą nuo 45766 EUR iki 153480 EUR (3,3 karto) per metus laiko.

Įdarbinimas užsienyje

Vokietijos įdarbinimo agentūra Lietuvoje. Darbuotojų paieška ir įdarbinimas Vokietijoje. Kaip su Facebook bei Google Ads reklama pavyko gauti 858 potencialių klientų kontaktus už 481 EUR.

Saulės elektrinės

Su įmone užaugome nuo 0 iki 2+ milijonų metinės apyvartos. Naudodami skaitmeninio marketingo reklamos kanalus ir turinio kūrėimo strategiją.

Sporto klubas

Atlaikėme didžiųjų konkurentų spaudimą, pelnėme žinomumą, daug edukacijos, daug reklamos. Vienas iš nedaugelio sporto klubų, kurie turėdami vieną klubą išliko rinkoje.

Daugiabučių administravimas

Naujos paslaugos Lietuvoje integracija ir žinomumo didinimas su Facebook reklama ir video turiniu. Pristatėme paslaugą Kaune, Vilniuje bei Kėdainiuose.

Elektroninė parduotuvė

Kaip su Facebook reklama išfiltravome rinkai pačias aktualiausias prekes, kurios atneša pagrindines parduotuvės pajamas.

Butų pardavimas

Su Facebook ir Google reklama pardavėme paskutinius 10 perstižinių būtų Žaliakalnyje. Pasiekėme beveik 90 tūkstančių kauniečių.

Šeimos medicina

Ilgalaikė Facebook komunikacija su daug video turinio ir auditorijos edukacija.

Sodo rinkinių pardavimas

Atradome papildomą reklamos kanalą - Facebook. Pasiekėme tinkamą ROAS (return on ad spent).

Vairavimo mokykla

TOP1 vairavimo mokyklai Lietuvoje sukūrėme papildomą reklamos Youtube kanalą. Iki 2022-03-07 kanalas turi 458,677 peržiūrų.

Šiltnamiai internetu

Su Facebook reklama padidinome šiltnamių pardavimus 2 kartus, lyginant su praėjusiais metais.

Buhalterinės paslaugos

Per 2 mėnesius buhalterijos įmonei, kurios kainos vid. dydžio, pritraukėme 5 pastovius (vid. dydžio įmonės) klientus, kurie moka kas mėnesį.

NT užsienyje

Vebinarų ir Facebook reklamos dėka pritraukėme šimtus potencialių pirkėjų įsigyti NT užsienio saloje.

Lipdukų pardavimas

Sukūrėme žaismingą video apie lipdukus žymėti savo drabužius ir daiktus bei pagerinome pardavimo kainą 26%. Kartu pritaikėme ir remarketingo (pakartotinės reklamos kampanijas).

Interneto tiekėjas

Sugeneravome virš 1000 vietinio interneto tiekėjo potencialių klientų užklausų, kurios pamažu virsta klientais. Pagerinome kiekvieno mėnesio naujų klientų pajungimo skaičių nuo 10 iki 30%.

Stovyklų organizavimas

Vos per 60 d. sugeneravome 370 potencialių klientų užklausų, kuriems aktulus vaikų gimtadienio šventės organizavimas artimiausiu metu. Paskaičiavome, kad iš šių užklausų 22% tapo arba taps klientais greitu metu.

Dokumentų valdymo sistema

Sugeneravome 660 verslo klientų duombazę pasitelkdami 8S strategiją. Toliau taikome strategij1 6iuos kontaktus vesti prie susutikimo bei pardavimo. Tiesioginę Facebook ir Google reklamą. Su klientu pratęsėme bendradarbiavimą dar 2 metams.

Renginių internetinė platforma

Per 2 mėn. sugeneravome 131 potencialių klientų (tikslinės auditorijos) prisijungti prie kliento vystomos internetinės platformos, kuri vienija tam tikros grupės žmones plėsti savo veijklos/stovyklos verslus. Visi šie klientai šiuo metu vedami prie galutinio pardavimo.

Vežėjų paieška

Klientas ieškojo vežėjų, kurie galėtų vežti krovinius Europoje savo nuosavais vilkikais. Sugeneravome 650 potencialių kontaktų, kurie susidomėjo galimybe.

Veterinarijos klinika

Pasitelkdami 8S strategiją sugeneravome per pirmuosius 2 mėn. 350 potencialių klientų duombazę, kurie turi augintinį ir domisi jų sveikata bei priežiūra. Visus juos vedame prie nemokamos apžiūros gyvo vizito, kad suteiktume vertės į priekį ir parodytume savo paslaugų kokybę, kas su klientu sukurs ilgalaikį ryšį ir bendradarbiavimą.

Facebook komunikacija ir turinio kūrimas

Facebook komunikacijos pavyzdžiai

Video pavyzdžiai. Video turinio kūrimas

Reklaminių maketų / banerių pavyzdžiai

Registruotis Konsultacijai

AUGANTIS VERSLAS

Atviri, drąsūs ir atsidavę. Tokie yra Augantis Verslas komandos profesionalai. 

Nekuriame tik sauso, techninio marketingo – atrandame prasmę, gylį ir viziją, kurią nukreipiame tinkamai auditorijai.

  • Atmestinumą keičiam į atsidavimą.
  • Šabloniškumą į individualumą.
  • Abstraktumą ir nuomonę į konkrečius rezultatus bei skaičius.
  • Augantis Verslas apie nenustojamą augimą.

Šiuo tikslu logotipe ir komunikacijoje integravome begalybės simbolį.

Su kiekvienu klientu kartu nusprendžiame kokios paslaugos reikalingos, atsižvelgiant į kliento verslo sritį, auditoriją bei biudžetą. Pradedame nuo svarbiausių reklamos kanalų bei strategijų. Pirminės konsultacijos metu nusprendžiame, kurios paslaugos yra tinkamos jūsų verslui.

Registruotis Konsultacijai

Bendraukime