DIDŽIAUSIA GALIMYBĖ RINKOJE

Vienintelis tokio pobūdžio reklamos pasiūlymas internetinės parduotuvės verslui

Jokio fiksuoto mėnesinio ar vienkartinio užmokesčio už reklamos paslaugas. Tik sutarta procentinė dalis nuo sugeneruotų pardavimų.

Atlygis už paslaugas tik Sėkmės atveju!

OHO!

Rinkoje to dar nebuvo! Pats rizikingiausias žingsnis mums ir pats naudingiausias mūsų klientams PASIŪLYMAS

Pilnas marketingo paslaugų paketas el. parduotuvei be jokio mėnesinio mokesčio!

Visos internetinės parduotuvės reklamos paslaugos įgyvendinamos už Jus!

Rinkodaros strategija

Kaip išsiskirti su savo internetine parduotuve nuo kitų? Būtina aiški strategija bei pozicionavimas rinkoje.

Google reklama

Konkretūs raktažodžiai, kurie neša pelną jūsų parduotuvei. Nuolatinis kampanijų optimizavimas pagal geriausias praktikas.

Facebook ir Instagram reklama

Internetinės parduotuvės Facebook reklamos su remarketingu, prekių katalogais bei dinaminėmis reklamomis.

Video kūrimas

Kai kurios rekamos ženkliai efektyvesnės su video reklama. Pritaikę tinkamą turinį bei idėjas, sukursime reklamas, kurių negeba daryti joks jūsų konkurentas dėl biudžeto ir dėl žinių trūkumo.

El. pašto rinkodara

Vienas seniausių, bet iki šiol puikių reklamos kanalų. Jeigu turite klientų duomenų bazę, šio reklamos kanalo nenaudoti – nuodėmė. Nenupirktų krepšelių konvertavimas į pirkėjus.

Soc. tinklų komunikacija

Minimali komunikacija reikalinga dėl aktyvumo parodymo bei kūrybinių idėjų pateikimo, sustiprinti emociją apie savo verslą.

Grafinis dizainas

Kiekvienai reklamos kampanijai ir įvaizdžiui kurti reikia grafinio dizaino. Maketai, reklamos, viršeliai, visi maketai, kurių reikia verslo rinkodarai internete.

Kaip gimė šis pasiūlymas

Dirdamas su marketingu beveik 7 metus pastebėjau, kad atsiranda vis daugiau reklamos paslaugų tiekėjų, kurie siūlo paslaugas, tačiau neprisiima jokios atsakomybės už rezultatą. Verslai turi daug abejonių apie marketingą ir marketingo paslaugų tiekėjus. Norėjau išspręsti šias 2 problemas: atsakomybė ir verslų abejonės.

Todėl pradėjau dirbti su keletu el. komercijos klientų būtent tokiu modeliu, kai aš gaunu atlygį tik nuo sugeneruotų pardavimų iš reklamos, jokių mėnesinių paslaugų mokesčių ar kitų papildomų mokesčių, jokių iš ankstinių mokėjimų ar mokėjimų už padarytus darbus.

Jeigu pasiekiame rezultatą – sutartą procentinę dalį paskaičiuojam nuo sumos ir abi pusės laimingos.

Tai labiausiai mane motyvuojantis modelis. Juk jeigu nepasieksiu pardavimų – būsiu išvaistęs savo laiką ir net pinigus (kiti komandos nariai, marketingo įrankiai, ofisas ir t.t.).

Tuo tarpu parduotuvės klientas neturi jokios rizikos. Jam tai nieko nekainuos, jeigu nebus rezultatų, o jeigu rezultatas bus ir klientui pardavimai – pelnas.

Va štai kur marketingas prisiima atsakomybę, štai kur aš su komanda prisiimam atsakomybę. Štai toks modelis yra pats stipriausias iš visų galimų.

Ir taip – mes prisiimam didelę riziką, tačiau jeigu pirmieji projektai būtų nesėkmingi – nebūtume nusprendę vystyti šios idėjos toliau. Dėka jų sėkmės ir pasitvirtinusio modelio – žengiame toliau.

Ir žinoma, jeigu viskas labai sekasi – mes labai laimingi gaudami procentus, tai mus dar labiau motyvuoja daryti daugiau, daugiau investuoti savo resursų. Ir šis pasiūlymas tinkamas tik verslams, kurių pardavimai vyksta internetu.

Atlygis tik už rezultatą

Kol nesugeneruosime pardavimų, tol mums nereikės mokėti nieko, nepriklausomai kiek darbo įdėsime. Kai bus pardavimai, tik nuo jų sumos gausime sutartą procentinę dalį.

Visa reklama iš vienų rankų

Visa internete reikalinga el. parduotuvės reklama iš vienų rankų. Jums marketingu rūpintis nebereikės, tik kitais verslo procesais.

Sukurta specializuotai el. parduotuvei

Atrinktos efektyviausios reklamos priemonės ir strategijos, kurios veikia el. komercijai. Per laiką, žinias ir sėkmingus projektus žinome kas veikia Lietuvos parduotuvėms.

Ar ir Jūsų internetinei parduotuvei pažįstamos šios problemos?

Gvidonas Macius

Rinkodaros specialistas

Jeigu ieškote specialisto bei jo komandos, kuris sutelks visą savo dėmesį geriausiems jūsų įmonės rezultatams – Sveiki atvykę į šį pasiūlymą. Esu pasirengęs skirti tiek dėmesio ir pastangų, kiek reikės, kad būtų REZULTATAS, kurio siekiate. Noriu, kad Jūsų el. parduotuvė klestėtų, kad pasiektumėte savo tikslus ir turėtumėte sėkmingą gyvenimą bei veiktumėte tai, ką norite. Sukursiu Jums strategiją, kuri apjungs reikalingas Jūsų parduotuvei reklamos priemones ir didinsim Jūsų pardavimus drąsiai ir tikslingai.

marketingo ir rinkodaros specialistas gvidonas macius

Apie mane

Rinkodara, marketingas, pardavimai internetu, socialiniai tinklai, visos šios sąvokos mane persekioja kiekvieną dieną. Viskas prasidėjo nuo video filmavimo, tai buvo pirmasis mano įgūdis, kurio teko išmokti. Praėjo 7 metai iki dabar ir galiu teigti, kad paragavau visų skaitmeninės rinkodaros reklamos kanalų: Google reklama, Facebook ir Instagram reklama, Video rinkodara, rinkodaros strategijų kūrimas ir įgyvendinimas, grafinis dizainas, Youtube, Gmail reklama, el. pašto rinkodara, pardavimai internetu ir kt. 

Išmokęs visų šių įgūdžių pamačiau kaip visos šios priemonės apsijungia į vientisą strategiją, kuri veikia kaip sistema, kurios kiekviena dalis papildo viena kitą. Per šiuos metus teko dirbti su labai skirtingais klientais.

Kiekvienas verslas skirtingas, su daugeliu iš jų dirbame iki šios dienos ir man tai didžiausias komplimentas, rodantis, kad tai ką darome su rinkodara – veikia.

Galiu verslams sukurti rinkodaros strategiją, apjungiančią visas internetinės rinkodaros priemones į vientisą sistemą ir žinoma suteikti visas priemones šiai strategijai įgyvendinti.

Būčiau laimingas, galėdamas padėti ir Jūsų verslui!

El. parduotuvės reklamos rezultatai

Keletas Mūsų projektų

marketingas ir rinkodara kavinems ir restoranams

101 kepyklėlė

Reklamai išleidome 855 eurų, kurie sugeneravo 12 544 eurus, buvo atlikta 707 užsakymai bei parduotuvę aplankė 13648 lankytojai.

skaitmeninės reklamos agentūra

Čiužinių karaliai

Kaip įtraukdami Google Ads ir Facebook reklamą išauginome apyvartą nuo 45766 EUR iki 153480 EUR (3,3 karto) per metus laiko.

Work by team

Vokietijos įdarbinimo agentūra Lietuvoje. Darbuotojų paieška ir įdarbinimas Vokietijoje. Kaip su Facebook bei Google Ads reklama pavyko gauti 858 potencialių klientų kontaktus už 481 EUR.

saulės elektriniu rinkodara ir marketingas

Unosol

Darbas su saulės elektrinių rinkos naujoku. Į konkurencingą rinką ir "paklausų" elektrinių laikotarpį įšokome su nauju saulės elektrinių montuotoju bei užaugome iki top 5 Lietuvoje.

sporto klubo rinkodara ir marketingas

Sporto klubas CityGym

Atlaikėme didžiųjų konkurentų spaudimą, pelnėme žinomumą, daug edukacijos, daug reklamos. Vienas iš nedaugelio sporto klubų, kurie turėdami vieną klubą išliko rinkoje.

reklama paslaugų sferoje

Čia tavo namai

Naujos paslaugos Lietuvoje integracija ir žinomumo didinimas su Facebook reklama ir video turiniu. Pristatėme paslaugą Kaune, Vilniuje bei Kėdainiuose.

Elektroninė parduotuvė Oferis.lt

Kaip su Facebook reklama išfiltravome rinkai pačias aktualiausias prekes, kurios atneša pagrindines parduotuvės pajamas.

nekilnojamojo turto marketingas ir rinkodara

Radvilėnų namai

Su Facebook ir Google reklama pardavėme paskutinius 10 perstižinių būtų Žaliakalnyje. Pasiekėme beveik 90 tūkstančių kauniečių.

medicinos rinkodara ir marketingas

Saulės šeimos medicinos centras

Ilgalaikė Facebook komunikacija su daug video turinio ir auditorijos edukacija.

skaitmeninės reklamos agentūra

GardenPack

Atradome papildomą reklamos kanalą - Facebook. Pasiekėme tinkamą ROAS (return on ad spent).

video marketingas

Rigveda

TOP1 vairavimo mokyklai Lietuvoje sukūrėme papildomą reklamos Youtube kanalą. Iki 2022-03-07 kanalas turi 458,677 peržiūrų.

skaitmeninės reklamos agentūra

ŠiltnamiaiPlius

Su Facebook reklama padidinome šiltnamių pardavimus 2 kartus, lyginant su praėjusiais metais.

Facebook komunikacija ir turinio kūrimas

Facebook komunikacijos pavyzdžiai

Video pavyzdžiai

Maketų / banerių pavyzdžiai

Mūsų vertybės

1

Partneryste grįstas santykis

Mums partnerystė - pasitikėjimu grįstas darbas kartu. Geriausi rezultatai pasiekiami, kai dirbama tarsi komanda, kuri žiūri viena kryptimi. Bendras vizijos matymas, abipusė atsakomybė už tikslus.

2

Lankstumas ir drąsa

Rinkodaroje svarbiausia būti tai kas esame ir pozicionuoti save ne tik dėl to, kad išsiskirti, bet tam, kad parodyti kas iš tikrųjų esame ir kodėl esame. Tam reikia drąsos, kartais netikėtumo, naujų idėjų, ir dažnai logiškų bei apgalvotų sprendimų.

3

„Niekada nesustok“

Tikime, kad rinkodaroje ir versle negalima stovėti vietoje. Veiksmas privalo vykti nuolatos. Saugumui čia vietos nėra. Dirbdami kartu tikiu, kad visada eisime į priekį, kad ir kas benutiktų - augsime, rasime sprendimus, pereisime iššūkius.

Kaip viskas vyks?

Peržiūrime Jūsų parduotuvę

Įsitikiname ar galime padėti su Jūsų turima produkcija ar paslaugomis. Norime dirbti tik su tomis sritimis, kuriose esame tikri, kad galime padėti. Tad pirmosios konsultacijos / analizės metu - įsitikiname, kad galime būti naudingi.

Strategija ir planas

Sukuriame strategiją ir pasidaliname ja su Jumis. Kartu aptariame strategijos gaires ir darbų planą. Apjungiame efektyviausius reklamos kanalus į vieną veikiančią strategiją.

Pradedame reklamos darbus

Kuriame turinį (foto, video, maketai) jei trūksta to trūksta parduotuvei, leidžiame reklamas, optimizuojame kanalus. Turime įrangą ir komandą, kuri kurs tik Jūsų el .parduotuvei pritaikytus video ir foto - viskas unikalu ir tikra.

Kaina

Paslauga Jums nieko nekainuoja! Pokalbio metu aptarsime koks sėkmės procentas abiejoms pusėms yra priimtinas. Esame lankstūs ir pasiryžę atrasti abiejoms pusėms geriausią sprendimą.

Susisiekite ir išsiaiškinsime ar Jums tinkamas šis pasiūlymas ir modelis

Taip pat apie internetines parduotuves skaitykite:

El. pašto rinkodara

Lojalumo programos internetinių pardavimų augimui

Klientų išlaikymas, kaip ir naujų pritraukimas yra labai svarbu. „Stitch Labs“ duomenimis, grįžtantys klientai sudaro 22 % parduotuvių pajamų ir tai yra tik 11% visos duomenų bazės (grįžtančių klientų). Taip pat šie klientai per metus išleidžia 15% daugiau.

Skaityti »